Și anume fiul care nu are același nume de familie: Joseph Baena.

Și anume fiul care nu are același nume de familie: Joseph Baena.

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Tânărul Mart Editor online Mart de Jong este editor online la Men’s Health și scrie despre sporturi (extreme), provocări în alimentația durabilă. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Acolo unde am scris anterior despre fiul cel mai mic al lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, există acum un alt fiu care vrea să fie la înălțimea pompei. Meet l-a cunoscut pe Patrick Schwarzenegger

La început, se părea că doar unul dintre cei cinci copii ai lui Arnold era interesat de fitness. Și anume fiul care nu are același nume de familie: Joseph Baena. Acest descendent al Terminatorului, în vârstă de 23 de ani, își dă de multe ori aminte de ambițiile sale de culturism pe Instagram. Baena postează în mod regulat videoclipuri cu pregătirea sa fizică, imitând și pozițiile lui Arnold. Asemănările cu tatăl său nu trebuie ratate.

Schwarzenegger merge după Schwarzenegger

Dar acum există un alt descendent care s-a convertit la Casa Glorioasă a Câștigurilor. Patrick, fiul lui Arnold, în vârstă de 27 de ani, a postat recent o poveste pe Instagram în care face un selfie clasic de sală cu un corp pompat.

Oricine merge pe pagina sa de Instagram va vedea două videoclipuri recente în care se antrenează până la gaură. Și pentru privitorul dornic: acum vedem o formă reală de pom de Crăciun în spate

Este prea devreme pentru a specula dacă Patrick, în vârstă de 27 de ani, va merge de fapt după tatăl său în fratele mai mic. Dar este interesant să îl supraveghem. Pentru că până unde poate acest fiu – care este și actor ca tatăl său – să-l împingă fizic?

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare distribuită de Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger)

Apoi, desigur, urmează și întrebarea cheie: care fiu are cel mai bun fizic? De la Baena de 23 de ani sau Patrick cu patru ani mai în vârstă? Viitorul va trebui să se arate …

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Bart ter Huurne Editor online Bart ter Huurne this online editor pentru Men’s Health. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Câteva kilograme de vacanță în plus, iau rămas bun de la „dieta de vacanță” sau doar intenții bune. Există diverse motive pentru a pierde în greutate. Pentru a face asta, te arunci în abisul profund al dietelor extreme. Rezultatul: nu poate fi susținut, te urăști și te întorci în modele vechi, nesănătoase. Unii oameni reușesc să slăbească, dar din fericire sunt bucuroși să vă împărtășească sfaturile prin Reddit.

Faceți alegeri de viață, nu alegeri dietetice

Singurul cuvânt dietă indică în secret că este temporar. Chiar și a slăbit câteva kilograme și atunci este bine. În cele din urmă, se simte că dieta îți ia viața și trebuie să renunți la fiecare bucată de libertate. Sunteți sub control strict al dietei. Un utilizator Reddit a indicat că trebuie să faci alegeri care îți îmbunătățesc viața, nu neapărat silueta.

Bruce Lee a spus odată: „Luați în considerare ceea ce este util, respingeți inutilul și adăugați ce vă aparține.” Deci, o dietă cu fructe, dietă cu conținut scăzut de carbohidrați sau dietă ceto? Toate au calități bune și rele. Găsiți calitățile bune, aplicați-le. Oferiți-vă și corpului dvs. timp pentru a vă adapta și a face propriile alegeri, în loc să alegeți o anumită dietă.

Înșeală uneori. Uneori!

„Zilele de înșelăciune programate sunt extrem de subestimate”, a spus un alt utilizator Reddit. El primește sprijin de la un coleg utilizator, care își împarte dieta în faze: „Pentru mine ajută să-mi opresc dieta la fiecare 3 sau 4 săptămâni. Mă asigur că îmi mențin greutatea timp de o săptămână și mă bucur un pic mai mult și apoi continuu să țin dieta. Acest lucru te împiedică să renunți sau să mănânci din nou toată greutatea pierdută în decurs de un an. ‘

Bea apă, apă ușoară

Mâncarea nu este totul, știe acest tip Reddit. El preferă să sublinieze consumul de alcool: „Caloriile din băuturi sunt cele mai goale. Intră repede și nu satisfac deloc “, știe el. Ai asta înseamnă? Că într-adevăr ai nevoie doar de apă. Un coleg de utilizator este de acord să bea. „Singura dată când am slăbit în mod constant a fost când am băut aproximativ 3,5 litri pe zi, poate mai mult”.

Acceptați contracarările în continuare, nu înapoi

„O să înșeli”, spune unul dintre experți. El pledează pentru a-ți accepta eșecurile. Deci, nu vă gândiți: am mâncat deja ceva la care nu aveam voie, apoi restul zilei nu contează. Încă ai „ruinat” toată ziua? Atunci vei continua motivat mâine, să nu-ți revii din ziua ta „rea”. Doar pretinde că nu s-a întâmplat niciodată. Acceptați că nu totul merge bine. După cum spune utilizatorul Reddit, „Progresia nu crește într-o singură linie”.

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Kevin van Buuren Kevin van Buuren studiază jurnalism la Christelijke Hogeschool Ede (CHE), acest editor online la Men’s Health at Esquire și scrie despre tehnologia fitnessului la tendințele alimentare. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă consumi mai multe calorii decât arzi, există un surplus caloric: te îngrași. Cu excepția cazului în care ești bombat, asta nu este ceva ce îți dorești. De fapt, dacă vrei să slăbești, este necesar un deficit caloric: trebuie să consumi mai puține calorii decât arzi. Următoarele cinci reguli generale sunt cruciale în acest sens. Implementați-le în rutina zilnică și în cel mai scurt timp veți beneficia de efecte: veți pierde în greutate.

1. Nu merge la cumpărături când ți-e foame

Astfel preveniți cumpărarea impulsivă. Și dacă o faci, ți se garantează că aduci rahat în casa ta. A avea în casă = a mânca. Prin urmare, preveniți în loc să vindecați (clișeu, dar adevărat). Faceți acest lucru mergând la supermarket cu stomacul plin. Pentru că, făcând cumpărături (corecte), câștigi meciul împotriva loviturii tale de foame, iar acea lovitură a foamei ajunge de obicei la produse nesănătoase. Nu poți mânca ceea ce nu cumperi.

Planificați-vă mesele

Nu este exact la minut, dar în linii mari. În esență, alegeți mese satisfăcătoare, astfel încât să nu aveți tendința de a produce produse nesănătoase între ele. Un mic dejun copios, un prânz sănătos a mâncat cina hrănitoare minuni de lucru. Investind bogat în fibre în mese bogate în vitamine. preveni pofta, iar pofta este mortală chiar și pentru cei mai disciplinați consumatori dintre noi. Zicala rămâne: prevenirea este mai bună decât vindecarea. Deci, mâncați la timp.

aywan88Getty Images

Evitați caloriile goale

Le veți găsi în principal în băuturile răcoritoare din sucurile de fructe. Aceste băuturi abia se satură, dar provoacă o creștere a insulinei – ceea ce la rândul său duce la o cerere crescută de zaharuri. Deci, mergeți la cafea (fără zahăr și lapte!), Ceai (fără zahăr și lapte!) Sau apă. Crezi că apa este plictisitoare? Îmbogățiți-vă apa cu o aromă adăugând lămâie sau aruncați niște cuburi de gheață. Asigurați-vă că beți suficientă apă (aproximativ 2 litri pe zi) și mai ales în timpul mesei: atunci corpul dumneavoastră vă va indica că sunteți plin și că nu mâncați mai mult decât este necesar.

Dormi suficient

Pierzi kilograme în sala de gimnastică, pe farfurie și în pat (interpretabil în mai multe moduri: ambele sunt adevărate). În timpul somnului, corpul tău nu este „oprit”, ci este muncit din greu. Gândiți-vă la asta ca la lucrări rutiere, care au loc adesea noaptea pentru a nu împiedica traficul în timpul zilei. De exemplu, celulele dvs. lucrează din greu noaptea la recuperare, astfel încât să arătați din nou bine. Hormonii importanți care joacă un rol în aceasta sunt leptina și insulina. Dormi prea puțin? Apoi, echilibrul hormonal este întrerupt și ajungeți la gustări mai devreme.

Ai citit prea A pierde in greutate? erogan crema pret Acest truc vă poate ajuta

Mestecați un plecat

Mestecatul bine este o înțelepciune la fel de veche ca drumul spre Roma – și funcționează foarte bine. Avem tendința de a mânca mesele cât mai repede posibil. Dar cu cât mâncăm mai repede, cu atât consumăm mai multe calorii. Corpul tău nu are timp să devină saturat și înainte să-l știi mănânci mai mult decât este necesar. Ia-ți timp, mestecă bine, ia o înghițitură de apă între ele, saturează-te mai presus de toate: bucură-te de masă.

Urmăriți deja Men’s Health pe Facebook și Instagram?

Tânărul Mart Editor online Mart de Jong este editor online la Men’s Health și scrie despre sporturi (extreme), provocări în alimentația durabilă. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Nimănui nu-i place să meargă la un dentist. În calitate de dentist, încă mai prezinți ușoare trăsături sadomasochiste, la urma urmei trebuie să-ți faci rău pacienților suficient de des. Desigur, asta este doar în interesul lor, dar totuși … distracția este diferită.

Deși toți putem spune o poveste de groază legată de medicul dentist, dentistul tău trece mai rău. Iată câteva povești de groază de la acești oameni minunați. Să aveți mult respect pentru ei și să vă spălați bine dinții înainte de următoarea vizită.

„Viermii îi fugeau în gură”

Un copil mic a sărit în scaunul dentar și aștepta cu nerăbdare prima sa călătorie la dentist. Părinții lui au explicat că arăta de parcă își scărpina foarte mult o parte a gurii. Când m-am uitat în gura lui, am văzut că gingiile îi erau umflate – și am găsit viermi. După ce i-am curățat dinții, i-am învățat pe el și familia lui cum să-și păstreze dinții curați. – Gary Glassman

„A crescut o plantă de roșii”

„La începutul unui tratament de canal, am început să curăț rădăcina. Între placă și depozit am găsit un fel de groapă care era înfipt în gingii, am văzut că o plantă mică crește din ea. După ce i-am adresat pacientului câteva întrebări, mi-am dat seama că era o sămânță de roșii din care crește o nouă plantă de roșii. – Gary Glassman

“Asistentul a trebuit să arunce”

„O femeie în vârstă a venit la mine pentru a-i repara dinții. Protezele dentare trebuie scoase zilnic din gură și curățate în fiecare zi. Era limpede că nu-și scosese dinții de luni întregi. Mirosul gingiilor dureroase și al mâncării putrezite a fost atât de rău încât asistenta mea a trebuit să-și ceară scuze pentru că a aruncat. – Patrick Young

„Maxilarul pacientului meu s-a rupt”

Cele mai multe povești de groază se încadrează într-o categorie simplă: neglijarea. De exemplu: scara și placa acumulate pot fi atât de rele încât formează o punte între dinți. Am văzut dinții căzând, deoarece odată ce placa a fost îndepărtată, nu mai rămăsese nimic care să le țină în poziție. Când am făcut un control de rutină, maxilarul pacientului meu a rupt la jumătate. Nu i s-a permis să deschidă gura timp de două luni. ”- Joel Smith

“Dinții îi atârnau în gură”

„Am văzut multe în cei 20 de ani de medic dentist, dar cel mai rău lucru a fost o femeie cu dinții ținuți pe loc de un pod din var. Odată ce am scos placa și placa, dinții i-au atârnat în gură și s-au mișcat în timp ce respira. Un simplu strănut și dinții ei din față erau istorie. – Stephanie Lier

Ai citit prea Este mai bine să vă spălați dinții înainte sau după micul dejun?

„Erau furnici care-i fugeau de barbă”

„În timpul primului meu loc de muncă ca asistent dentar, am ajutat la umplutură când am văzut o furnică în gura pacientului. Eu și dentistul ne-am dat seama că barba pacientului era infestată.